Udgivet i Skriv en kommentar

Guide: Sådan får du et hjem med fokus på hygge

For danskere er hygge noget, som vi aldrig har tænkt over var unikt. Men lige pludselig er det blevet in at snakke om hygge i udlandet. Det skyldes, at et par forfattere har skrevet bøger om hygge på engelsk og det har mange i udlandet taget til sig. Bl.a. har danskeren Meik Wiking givet en masse bud på, hvordan du kan opleve ekstra meget hygge.

Selvom vi altid har gjort det, så kan vi alligevel gøre lidt mere for skabe ekstra meget hygge i danske hjem. En nem måde at gøre det på er ved at få ryddet op i vores hjem.

På den måde har vi mere plads til hygge. Mange børnefamilie gemmer alt for meget legetøj og børn får lov at have deres legetøj alle steder. Det gør, at dine børn aldrig kan finde helt ro og dermed er kan I ikke have nogen hygge.

Derfor skal I sende alt det, som I ikke skal bruge til opmagasinering, så I kan få fokus på hygge i jeres hjem.

http://massivbyggeri.dk/

Hygge kræver plads

For den helt store hemmelig til at skabe hygge er egentlig bare, at I har plads til det. Når I ikke har plads til at hygge sammen som familie, så er det, at det går helt galt. Selvom Meik Wiking fortæller hele verden om, hvordan danskere gør det, så er sandheden nok, at mange danskere kunne være langt bedre til det.

Det kræver en vis disciplin hele til at rydde op og have et pænt hjem. Men det er også en god idé at have minimalt med møbler, legetøj og alt andet. I kan have et self storage, hvor I have opbevaring af meget af det, som I troede, at I havde brug for.

For ofte har vi ikke brug for ting, men det kan oftest føles som om, at vi har. Men det står ofte i vejen for hygge og det er en af grundene til, at danskere hygger sig mindre i dag, end da vi havde mindre legetøj. Mange børneværelse vælter i dag med legetøj og det vil være godt for børnene at få mere styr på det, så de igen føler, at de kan hygge sig.

https://www.bygge-hus.dk/p/gode-rum.html

Opmagasinering skaber hygge

I har brug for at pakke mange af jeres ting væk. Om der så er tale om møbler, legetøj eller en kæmpe køkkenmaskine er underordnet. I har behov for at få styr på det og sende det til opmagasinering.

For hygge skabes kun ved, at I har plads og det er hele grunde til, at det er en god idé med et lagerrum til alt det, som I kun benytter nogle gange. På den måde kan I også bo et mindre sted eller I kan have mere plads til at lege og hygge.

Det er især vigtigt for børnefamilie, da det er her, hvor hygge er alt. Du skal ikke snyde dine børn for alt den hygge, som du selv oplevede som barn.

Skriv et svar