Udgivet i Skriv en kommentar

Trailerudlejning

Flytning, afhentning af varer, turen til tømmerhandlen osv. bliver ofte en hel del sværere, hvis ikke du kan få fragtet dit gods i en acceptabel mængde af omgange. Det kan lede til, at du skal køre flere gange med kun bilen for at få flyttet godset, og det kan blive en yderligere ulempe, hvis du skal flytte tingene over en længere distance. Det kunne være fra Kolding til Odense, til eller fra byer som Esbjerg, Aarhus, Aalborg, Hjørring og lignende.

For at komme disse ulemper til livs, kan det være en fordel med leje af trailer, da du får en trailer til rådighed i netop den periode, du har behov for det. Således behøver du ikke at skulle investere i en ny trailer til flere tusinde kroner, hvilken du måske heller ikke vil få brugt nok i forhold til dens pris. I så fald kan det være en fordel med trailerleje, da du herved får en billig flyttetrailer til rådighed i den periode, du har behov for det. Det er billigere for dig, mens det også gør flytningen, turen til tømmerhandlen osv. en hel del mere enkel.

Må jeg gerne køre med trailer?

Der er noget, der hedder et trailerkørekort, som i fagsproget også kaldes B/E kørekortet. Det betyder dog ikke, at du ikke må køre med trailer med almindeligt B kørekort – trailerudlejning eller ej. Det betyder blot for dig, at der vil være nogle restriktioner i forhold til, hvor meget du må køre med. I nedenstående punkter er de vigtigste tal, du skal være opmærksom på, hvis du skal køre med trailer og har almindeligt kørekort:

  • Din trailer må i sig selv ikke veje 750 kg
  • Bil, trailer samt gods må ikke veje mere end 3500 kg samlet
  • Vægten på godset må ikke overstige trailerens lastevægt

Det er de tre mest fundamentale parametre, du skal have styr på, hvis du vil køre trailer med et almindeligt kørekort. Hvis du har et B/E kørekort, kan du køre med en samlet vægt på bil, trailer og gods på maksimalt 7000 kg. Her må trailerens vægt i sig selv dog ikke overstige 3500 kg.  

Værd at vide om trailerudlejning

Ved trailerudlejning er der flere forskellige ting at være opmærksom på for at få det bedst mulige lejemål. Først og fremmest er det vigtigt at finde den rette trailer, der kan løse opgaven tilfredsstillende, men stadig overholde loven samt den vægt, bilen maksimalt kan trække. Størrelsen på traileren bør inden for lovens, bilens og trailerens egne begrænsninger passe til den opgave, der skal løses. Hvis der skal fragtes stort og forholdsvis tungt gods, kan det være en fordel med en større trailer og vice versa.

Dernæst vil det også være essentielt at være opmærksom på lejeperioden ved trailerudlejning. Jo længere du ønsker at leje traileren, jo mere vil du komme til at betale. Derfor kan det være en fordel, at du har planlagt de projekter, du skal bruge traileren til, således du kan løse opgaverne effektivt og ikke bruge for lang tid med traileren.

Rådgivning

  • Aars
  • Viborg
  • Randers
  • Bjerringbro
  • Tilst
  • Faaborg

Ønsker ud rådgivning så se her.

https://evaunt.me/dy1F0b/Ren%C3%A9YdeAagesen

Skriv et svar