Udgivet i Skriv en kommentar

Gør flytningen lettere med en flyttecontainer

De fleste danskere har prøvet at flytte. Mange vælger at skifte bolig i takt med starten på et nyt studie eller et nyt job. Derfor kan det også være en god idé at lære at flytte på en nem og hurtig måde. Det kan nemlig godt tage lang tid at flytte, hvis ikke du planlægger din flytning ordentligt. Derudover bør du også tage stilling til flere faktorer, som kan påvirke din flytning. Dette gælder f.eks. hjælp til flytningen, transport af indbo samt opbevaring af ekstra møbler og andre ejendele.

Sådan planlægger du flytningen

Når du skal flytte, så kan du med fordel planlægge flytningen til punkt og prikke. På denne måde kan du optimere flytningen, og du kan derved komme hurtigere på plads i den nye lejlighed. Der er mange ting at få styr på, når man flytter, og derfor kan du med fordel benytte dig af følgende råd til planlægning af flytningen:

  • Skriv en pakkeliste – det hænder ofte, at vi glemmer en ting eller to, når vi flytter. Derfor kan du med fordel skrive en lang liste med alle de ting, som du skal huske at få pakket ned. Det hjælper især, hvis du har en liste at tjekke efter med, fra da du flyttede ind i din nuværende bolig.
  • Få styr på flyttekasser – flyttekasser er et genialt hjælpemiddel, og du kan ikke have for mange af disse. Flyttekasser giver dig mulighed for at opbevare og transportere næsten alt i din lejlighed. Husk dog på, at du ikke skal fylde kasserne så tungt, at bunden giver sig. Så risikerer du nemlig at beskadige dine ejendele under transporten.
  • Forsvarlig indpakning – husk at pakke særligt skrøbelige genstande såsom glas og porcelæn ind i bobleplast, avispapir eller lignende materiale, så det holder sig bedst muligt.
  • Skaf hjælp – hvis ikke du vil betale for professionel hjælp hos et flyttefirma, så kan du med fordel spørge venner og familie. De mange ekstra hænder kan gøre en kæmpe fordel for din flytning.
  • Flyttemænd tilbyder flere løsninger – du kan dog også vælge at få professionel hjælp fra dygtige flyttemænd. Flyttefirmaer tilbyder flere forskellige løsninger, som inkluderer totalflytning, delvis flytning og mange andre tilbud. På denne måde kan du helt selv vælge den løsning, der bedst passer dig.

Få mere plads med en flyttecontainer

Mange oplever også, at flytningen kan trække ud. Det kan godt være upraktisk, især hvis du allerede er ved at flytte dine møbler, eller hvis du har en dato for udflytningen. For hvor skal du så stille dine ting i mellemtiden? Du kan med fordel anvende en flyttecontainer til opbevaring af møbler og andre ejendele under flytningen. På denne måde kan hverken en forlængelse af flytteperioden, mangel på transport eller dårligt vejr påvirke din flytning.

Du kan desuden være helt sikker på, at dine ting står sikkert og tørt, indtil du skal bruge dem igen. Flyttecontainere kan udlejes mange steder i landet. Så uanset om du befinder dig i nærheden af Aalborg, Aarhus, Odense eller Esbjerg, så har du mulighed for at finde en flyttecontainer nær dig.

Skriv et svar