Udgivet i Skriv en kommentar

Få din webshop på benene med et kontorhotel

Er du ved at skabe en webshop? Så er du formentlig allerede løbet ind i de muligheder, en sådan webshop kan give dig. Der er rigtig mange ting, der skal overvejes, og du kan derfor hurtigt tjene penge, ved at vælge de rette løsninger. Når virksomheden er helt i starten, vælger mange at have webshoppen kørende fra hjemmet. Det kan være en dårlig løsning, især fordi der er mange andre muligheder, der kan være bedre. En af disse er et kontorhotel. Med et kontorhotel får du en professionel plads i et kontorfællesskab, der samtidig giver dig god mulighed for at anskaffe et lager. Kontorhotellet kan derfor give dig en masse fordele, samtidig med at du får en fysisk plads at opstarte din virksomhed fra.

Husk også lagerlokaler eller eventuelt et lagerhotel

Når det gælder webshop

Butikker på internettet er i dag en nødvendighed for mange virksomheder. Det er nemt at komme ud til kunderne, og kunderne kan ligeledes hurtigt overskue alle virksomhedens produkter. Derfor er det også en god ide for dig, hvis du er nystartet. Men det kan hurtigt blive noget rod, når du vælger at køre virksomheden fra hjemmet. Især fordi:

  • Det kan være svært at holde fri
  • Dårlig mulighed for at overskue ordrer
  • Intet fællesskab

Et kontorhotel kan rette op på alle disse ting. Kontorlejet ligger tæt på et opbevaringsrum, hvorfra du kan køre dit lager. Her kan du hurtigt opsætte hylder og skabe, sådan at du nemt får overblik over dine varer og ordrer. Med et kontor til leje får du personale, der står for rengøring, og de kan samtidig tage telefonen for dig, hvis en af dine kunder ringer. Samtidig får du kollegaer, der kan få de lange dage til at føles mere behagelige. Det er den oplagte løsning til dig, der ønsker et kontorfællesskab, der samtidig kan kombineres med et lager, der ligger tæt på.

Skab en hverdag

Den store udfordring for enhver iværksætter, er hvordan du skaber en hverdag, når det kun er dig selv i virksomheden. Ofte kræver det lange og mange timer, samtidig med det kun er dig, der kan stå for alle opgaverne. Med et kontorleje, hvor du finder andre iværksættere, kan I deles om de udfordringer, der er ved at opstarte en virksomhed. Der kan derfor også være enormt meget opbygget erfaring, som du kan få igennem et kontorhotel. Med de rette kollegaer kan du:

  • Sparre omkring udfordringer
  • Få hjælp til at finde partnere og kunder
  • Få indblik i andre brancher, der kan hjælpe din egen

Det kan derfor være en fordel at finde det rette kontor til leje. Mange gange kan du finde et til en billig pris, der gør, at det er langt mere attraktivt end at starte webshop inde i dagligstuen derhjemme. Hvis du bor tæt på Aalborg og Aarhus, kan du ovenikøbet have kort afstand til din nye arbejdsplads og til dine nye kollegaer. Med et kontorhotel kan du få kontor, lager og kollegaer, alt sammen inden for få meters afstand.

Se mere om revisor her.

Odense

Odense eller Odsherred. Mulighederne er mange, også når det kommer til oplevelser. Se eksempler på hyggelige arrangementer her.

Skriv et svar