Udgivet i Skriv en kommentar

Gode tips til dækopbevaring

Det kan nogle gange være svært at vide, hvordan du bedst passer på dine sommerdæk og vinterdæk. Måske har du før oplevet, at nogle af dine dæk er gået i stykker, efter du har haft dem i opbevaring. Det kan du heldigvis undgå, hvis du følger vores råd i dette indlæg.

Faktisk er opbevaring af dæk ret simpelt. Du skal have styr på følgende:

  • Køligt rum.
  • God ventilation.
  • Undgå gennemtræk.
  • Undgå direkte sollys.

Generelt set er et mørkt og tørt rum et godt sted til dækopbevaring. Så det er i sidste ende det, som du skal gå efter. På den måde sparer du mange penge, fordi du ikke hele tiden skal ud at købe nye dæk, når vejret skiftet sæson.

Hvis du har købt gode dæk, kan de holde i ca. 25.000-35.000 km. Da du skifter dæk hvert år, betyder det for dig, at hvis du kører under 50.000-70.000 km. hvert år, så behøver du heller ikke skifte dæk. Så det er en god idé at passe ordentligt på sine dæk, så du kan bruge dem indtil, at de er helt slidte. Det er en fordel for dig.

https://mkj369.wixsite.com/opmagasinering/daekopbevaring

Hvor kan jeg vælge opbevaring?

Det er ret simpelt. Et sted hvor der er tørt og mørkt. Det betyder ikke, at du ikke må have kunstigt lys, men du skal ikke vælge et rum, hvor solen står og bager på dine dæk. Det kan de ikke holde til og der ender med at komme revner i dem.

For mange er den bedste løsning, hvis de finder et ekstern opbevaringsrum. Her kan du være sikker på, at alt er, som det skal være. For selvom der ikke kommer direkte sollys ind på dit loft, så skal du tænke på, at solen står og opvarmer dit loft hele dage, hvorefter temperaturen kan falde drastisk om aftenen. Det er ikke særlig godt for dine dæk, så det kan vi ikke anbefale.

Med et opbevaringsrum får du præcis det, som du har brug for til dine dæk. Du får et afkølet rum med en konstant temperatur. Der er de fleste steder altid god ventilation modsat i dit hjem. I hvert fald i de rum som du har mulighed for at bruge til dækopbevaring.

Fordelen ved et ekstern rum til dækopbevaring er, at du kan finde det i stort set alle danske byer. Alt fra Hjørring, Aalborg, Aarhus, Kolding, Esbjerg til Odense. Det giver dig en kæmpe fordel, da det ikke er så vigtigt, hvor i landet du befinder dig.


Mange vælger et opbevaringsrum, som er tæt på, fordi så kan de også benytte det til andre ting. Det kan være dine køkkenredskaber, køkkenmaskiner, værktøj, vintertøj osv.

Det kan være en god idé at pakke dine dæk ind, uanset hvor du har dem henne. Det kan du gøre ved at pakke dem enkeltvis i en stor havepose. Pak dem tæt så der ikke kommer noget luft ind til dem. På den måde er du sikker på, at der heller ikke kommer fugt ind til dem.

32 gode tips til dækopbevaring

https://www.ogdermedbasta.dk/2016/02/32-gode-rad-til-opbevaring-af-dk.html

Skriv et svar